UŞAK ÜNİVERSİTESİ Yabancı Uyruklu Öğrenci Ofisi

Sevgili Öğrenci Adayları;

Üniversitemiz 2018- 2019 Eğitim- Öğretim Yılı Yabancı Uyruklu Öğrenci Başvuru Takvimimiz belirlenmiştir. Üniversitemiz bu akademik yılda 2238 adayı Üniversitemiz bünyesine katmanın heyecanını duymaktadır. Başvuru sürecinde tüm adayların istedikleri programı kazanmalarını umut ediyoruz. Şimdiden Üniversitemize hoş geldiniz diyoruz. Ayrıntılı bilgi için web sayfamızdan başvuru bilgilerini inceleyiniz.

Saygılarımızla.

Dear Student Candidates;

Usak University Foreign Students Application Calendar for 2018-2019 Academic Year has been determined. We, as Usak University, are excited to admit 2238 candidates in this academic year. During the application process, we hope all candidates to win the program they prefer. It is our great pleasure to welcome you to Usak University. Please refer to the application requirements on our web page for more information.

Best Regards

15 Mayıs 2018