UŞAK ÜNİVERSİTESİ Yabancı Uyruklu Öğrenci Ofisi

Merkezimiz yabancı kursiyerlere Türkiye’yi ve Türk Kültürünü tanıtmak amacıyla yurt içi gezi yapılması doğrultusunda Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma (TÖMER) bünyesinde 60 kursiyerimiz için 12.05.2018 tarihinde Uşak merkezden Ulubey Kanyonlarına ve Kanyondan Clandras’a gezi yapılmıştır.

Sabah saat 09.30'da Uşak 1 Eylül Stadyumu önünden iki otobüs ile Ulubey'e hareket edilmiştir. Ulubey Kanyonlarına varıldığında Kanyonun eşsiz görüntüsü cam terastan izlenmiştir. Buradan Clandras Köprüsüne hareket edilmiştir. Merkezimiz öğretim görevlileri eşliğinde kısa bir geziden sonra hazırlanan kumanyalar yenilmiştir. Burada piknik ve çeşitli kültürel oyunlardan sonra doğa yürüyüşü yapılarak akşam saat 18.00'de hareket noktasına geri dönülmüştür.

12 Mayıs 2018